Från Stan betongentreprenören i Stockholm

Vi utför betongarbeten med rätt kompetens

Vi firar 20 år i branschen och vill passa på att tacka våra medarbetare, kunder och leverantörer för en fantastisk resa. Våran vision om hög kvalitet med egen personal ska även forsätningsvis vara grunden i våran verksamhet.
Nu kör vi 20 till.

Niclas Lagerberg
VD

Digital broscher

Här kan ni läsa om Från Stans i en digital utgåva.

Sara har ordet

Här hittar du videon som Sara berättar om Från Stan

Från stan 20år!

Vi firar med 20 år i branchen, vi tackar våra kunder för att vi har kunnat arbeta med er.

Digital broscher

Här kan ni läsa om Från Stans i en digital utgåva.

Sara har ordet

De en video om en av våra anställda på Från Stan berättar om olika projekt som vi har.

Tjänster

Betongarbeten

Vi har specialistkompetens inom anläggningsbetong och utför armerad betonggjutning och anläggning av alltifrån platta på mark till viadukter, tunnlar och huskroppar.

Hållfasthetsuppföljning

Behöver ni hjälp att hålla koll på betongens hållfasthets- och värmeutveckling kan
Från Stan bistå

Trä i offentlig miljö

Vi utför träarbeten så som pergolas, bullerplank, kajkonstruktioner i offentlig miljö.

Kontakt

Nichlas Lagerberg

Hej! Jag heter Nichlas Lagerberg är VD på Från Stan Byggnads AB. Mitt ansvarsområde är införsäljning av betongarbeten. Är ni intresserade att jobba med oss? Hör av er så berättar jag mer

David Lindquist

Hej! jag heter David Lindquist och arbetar med kalkyler för våra projekt. Mitt ansvarsområde är att ge rätt pris på er upphandling eller  förfrågningar på era projket. 

Goran Ghafor

Hej! Jag heter Goran Ghafor jobbar som arbetschef på Från Stan Byggnads AB. Jag är  även ansvarig för personalrekrytering. Är du intresserade att jobba med oss?

Jacob Webert

Hej jag heter Jacob Webert och arbetar med ekonomin på Från Stan Byggnads AB. Mitt ansvarområde är fakturering, bokföring, löner mm. Har du några frågor om ekonomin kontakta mig.

Johan Engdahl

Hej! Jag heter Johan Engdahl är koncernchef för Från Stan Byggnads AB. Jag arbetar med avtalsfrågor samt nya leverantörer. Kontakta mig om du har några frågor eller funderingar om vårt företag.

Referensobjekt

POSTTERMINAL I ROSERSBERG

Från Stan är med och bygger Sveriges största postterminal på uppdrag av Peab. Den nya postterminalen i Rosersberg kommer att hantera uppsamling och spridning av post i 42 kommuner.

MINNESLUND BEGRAVNINGSPLATS

Minneslund på Täby Kyrkbys begravningsplats
Från Stan involverades i uppförandet av en minneslund vid Täby södra begravningsplats. Uppdragsgivare var Tema landskapsarkitekter.

Vi söker betongarbetare och formsnickare med yrkesbevis eller likvärdiga kunskaper. Du bör kunna jobba självständigt, ha god fysik och är van att ta i om det behövs. Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss.