Från Stan
betongentreprenören
i Stockholm

Vi utför betongarbeten
med rätt kompetens

Vi firar 20 år i branschen och vill passa på att tacka våra medarbetare, kunder och leverantörer för en fantastisk resa. Våran vision om hög kvalitet med egen personal ska även fortsättningsvis vara grunden i vår verksamhet.
Nu kör vi 20 till.

Nichlas Lagerberg
VD

Digital broschyr

Här kan ni läsa om Från Stans i en digital utgåva.

Sara har ordet

Här hittar du videon som Sara berättar om Från Stan

Tjänster

Betongarbeten

Vi har specialkompetens inom anläggningsbetong och utför form, armering och gjutning av alltifrån stödmurar, broar, plattor till estetiska utsmyckningar. Ett av få företag i Stockholm som med kontinuitet har betongarbeten under jord.

Hållfasthetsuppföljning

Behöver ni hjälp att hålla koll på betongens hållfasthets- och värmeutveckling kan
Från Stan bistå

Trä i offentlig miljö

Vi utför träarbeten så som pergolas, bullerplank, kajkonstruktioner i offentlig miljö.

Kontakt

Nichlas Lagerberg

Hej! Jag heter Nichlas Lagerberg är VD på Från Stan Byggnads AB. Mitt ansvarsområde är införsäljning av betongarbeten. Är ni intresserade att jobba med oss? Hör av er så berättar jag mer

David Lindquist

Hej! jag heter David Lindquist och arbetar med kalkyler för våra projekt. Mitt ansvarsområde är att ge rätt pris på er upphandling eller  förfrågningar på era projket. 

Goran Ghafor

Hej! Jag heter Goran Ghafor jobbar som arbetschef på Från Stan Byggnads AB. Jag är  även ansvarig för personalrekrytering. Är du intresserade att jobba med oss?

Jacob Webert

Hej jag heter Jacob Webert och arbetar med ekonomin på Från Stan Byggnads AB. Mitt ansvarområde är fakturering, bokföring, löner mm. Har du några frågor om ekonomin kontakta mig.

Johan Engdahl

Hej! Jag heter Johan Engdahl är koncernchef för Från Stan Byggnads AB. Jag arbetar med avtalsfrågor samt nya leverantörer. Kontakta mig om du har några frågor eller funderingar om vårt företag.

Referensobjekt

BRO FÖR ROSLAGSBANAN I VALLeNTUNA

Bro för roslagsbanan

inslagsvalv nynäshamn

Valv nynäshamn

Vi söker betongarbetare och formsnickare med yrkesbevis eller likvärdiga kunskaper. Du bör kunna jobba självständigt, ha god fysik och är van att ta i om det behövs. Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss.