Vi utför betongarbeten i stockholmsområdet

Felaktigt utförda betongarbeten kan bli oerhört kostsamt för projektet. Därför är det extra viktigt att anlita en betongspecialist för ett effektivt genomförande och ett lyckat slutresultat.

En betongfirma med gedigen erfarenhet

Från Stan har arbetat med anläggningsbetong sedan nittiotalet. Det gör att vi vet vilka material och metoder som lämpar sig bäst i krävande entreprenader.

Genom vår nisch har vi byggt upp en solid kunskap om anläggningsbetong inom företaget. Med engagerad och kunnig personal har vi de senaste åren genomfört flera omfattande projekt, bland annat vid bygget av Citybanan, Kraftvärmevärk 8 i Värtan och Sveriges största postterminal i Rosersberg.

I vår personalstyrka finns formsnickare, armerare och betongarbetare som har kompetensen att ta sig an såväl små som stora projekt. Med nära samarbeten med leverantörer och några få utvalda underentreprenörer kan vi garantera ett lyckat slutresultat.

Vi utför betonggjutning, olika konstruktioner i armerad betong för fastigheter, parkeringshus, broar, viadukter och tunnlar.

Anlita Från Stan – ett kunnigt betongföretag i Stockholm